Atelier Choux Λεπτή Κουβέρτα Monceau Mansion

60
Οδηγός μεγέθους
Image Size Guide
One Size
Clear

Περιγραφή 

Atelier Choux σιέλ λεπτή κουβέρτα (carre) με εκτύπωση “Monceau Mansion” από 100% οργανικό βαμβάκι. Το Carre μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ελαφριά κουβέρτα, ως κομψό αξεσουάρ καροτσιού, ως φόντο φωτογραφίας ή ως τραπεζομάντιλο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή του φαγητού. Διαθέτει κουτί-συσκευασία δώρου.

Διαστάσεις: 100 x 100 εκ

Σύνθεση 

100% Πιστοποιημένο Οργανικό Βαμβάκι – Παράγεται στην Γαλλία
Πλένεται στο πλυντήριο σε πρόγραμμα για τα ευαίσθητα, μαζί με λευκά. Στεγνώστε σε χαμηλή ή ρύθμιση για ευαίσθητα. Το σιδέρωμα είναι δυνατό σε χαμηλή θερμοκρασία.

Κωδικός προϊόντος: CARREMONCEAU Μάρκα: Atelier Choux Paris Ετικέτες: , ,

Δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική και άριστη κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν φορεθεί και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια σήμανσης τους, ενώ επιβαρύνεστε τα έξοδα επιστροφής, εκτός εάν ο λόγος της επιστροφής αφορά λάθος της εταιρείας και αποστολή εσφαλμένης παραγγελίας. Εάν η επιστροφή γίνει δεκτή, μετά από έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος, θα σας ενημερώσουμε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά, για τον τρόπο διεκπεραίωσης του αιτήματός σας.